Home Lahjaidea Colore – Värikäs verkkokauppa sisustajalle

Colore – Värikäs verkkokauppa sisustajalle

by miaumai

*Kaupallinen blogiyhteistyö: Colore

Olen aina rakastanut värejä. ne ovat minulle yksi tärkeimpiä elementtejä sisustuksessa ja muutenkin elämässä. Mitä pimeämpi vuodenaika sen enemmän valoja ja värejä on hyvä olla hyvinvoinnin tueksi.

Törmäsin netissä sisustuskauppa Coloren valikoimiin ja ihastuin kuvan perhoskuviolliseen lampunvarjostimeen. Nyt se piristää makuuhuoneeni katossa luoden juuri sellaista värikkään satumaista tunnelmaa kuin sinne kaipaankin. 
En seuraa sisustustrendejä vaan omaa fiilistäni sisustuksen suhteen. Tykkään yhdistellä vanhaa ja uutta, mutta enimmäkseen teen kaikki löytöni kirppiksiltä. Persoonalliset sisustuskaupat kuten Colore ovat kuitenkin juuri sellaisia joiden valikoimaa on kiva käydä välillä selailemassa ja tekemässä kivoja pieniä löytöjä silloin tällöin. Harvemmin ostan mitään uutena, mutta tämä lampunvarjostin oli sen verran ihana, että se oli pakko saada.

DSC_5667.JPG

Olin etsinyt jo jonkin aikaa sopivaa lampunvarjostinta makuuhuoneeseeni.   Ennen tätä löytöäni vain  iso hehkulamppu roikkui johdon päässä katosta.

Lampun asentaminen kattoon ei ole välttämättä ihan helpoin juttu tässä huoneistossa. Onnistuin kuitenkin asentamaan varjostimen paikalleen tavallisen tuolin päällä seisoen vaikka asuntoni huonekorkeus on lähemmäs neljä metriä.

Tavallisen kokoiset lampunvarjostimet saattavat näyttää hyvin pieneltä suurten huoneideni keskiössä. Perhoslamppu vaikuttaa katossani pienemmältä kuin se onkaan.  Olen kuitenkin tyytyväinen lamppuun juuri nyt ja se saa olla paikallaan jonkin aikaa.

Saattaa olla, että jossain vaiheessa hankin jalkalampun johon laitan tämän ihanan perhosvarjostimen ihan jo siksikin, että saan itse ihastella sitä lähempää. Kunhan teen kirpputorilta sopivan löydön johon tämä varjostin sopii.

colore

Sisustustyylini on leikittelevä. Tykkään erityisen paljon erilaisista valaisimista ja ratkaisuista valaistuksen suhteen. Minulle ne luovat harmoniaa ja viihtyvyyttä. Varsinkin nyt kun illat pimenee niin mikään ei piristä tunnelmaa niin kuin kaunis valaistus, kynttilöillä ja erilaisilla valaisimilla. Sytytän kynttilät iltaisin ihan vain itseäni varten ja nautin olostani.

Coloresta löydät sisustukseesi mm. persoonallisia ja värikkäitä koriste-esineitä, keittiötarvikkeita, huonekaluja, tapetteja, valaisimia ja kalkkimaaleja. Saat nyt Coloren valikoimasta 10% alennuksen koodilla KULTAINENSULKA
Huom. Alennus ei koske lahjakortteja ja tapetteja.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 comments

NelliL 10.10.2018 - 06:20

Kaunis lamppu 🙂 On ihanaa, että meille värikkäille sisustajille löytyy nykyään helposti kaikkea kivaa.

Reply
Hymyillään blogi 10.10.2018 - 14:42

Vau, miten kaunis lamppu ja nuo värit. Sulla on ihan selkeesti sisustajan silmää. Tuo lasten huonekin on kaunis. Kiitos väri vinkeistä.

Reply
Teresa S 11.10.2018 - 18:20

Vau! Onpa ihana lamppu! Tuo aiheutti jo melkein inspiraation tuunata meidän paperivalaisin. Kaunis!

Reply
Mira Rinne 12.10.2018 - 21:11

Täytyypä vinkata äidilleni tuosta ihanasta lampusta sillä hän on myös värikäs sisustaja 🙂

Reply

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: