Home Lapsi Haaveammattina trapetsitaiteilija Suomen Voimistelutuotteen inspiroimana

Haaveammattina trapetsitaiteilija Suomen Voimistelutuotteen inspiroimana

by miaumai
* Kaupallinen blogiyhteistyö *

Meidän perheessä on  rohkea hurjapäinen tyttö. Hän on koko ikänsä ollut erittäin taitava ja ketterä kiipeilemään ja temppuilemaan. Ja muutama vuosi sitten kun törmäsin netissä ensimmäistä kertaa Suomen voimistelutuotteen voimistelurenkaisiin, ajattelin, että nämä ovat täydellinen ostos meidän perheen lapsille. Ajatus osoittautui oikeaksi ja näitä renkaita on käytetty vuosien aikana todella paljon. Tyttö innostui niistä niinkin paljon, että halusi sirkuskouluun ja ilmoitti, että hänen haaveammattinsa on trapetsitaiteilija.

Sirkuskoulu paikkaa alettiinkin katsoa heti seuraavaksi syksyksi ja nyt tuleva tarpetsitaiteilijamme on käynyt sirkuskoulua jo kaksi vuotta. Kolmas kausi alkaa syksyllä. Ensimmäisen vuoden hän kävi pienempien temppuilijoiden ryhmässä jossa sai kokeilla erilaisia sirkusjuttuja  mutta toisena vuonna tyttö oli entistä varmempi siitä, että trapetsi on se oma juttu ja hän siirtyi isompien tyttöjen trapetsiryhmään.

Tippa linssissä on käyty katsomassa hänen joulu- ja kevätjuhlaesityksiään. Taidot ovat kehittyneet hurjasti ja edelleen voimistelurenkaat ovat lähes jokapäiväisessä käytössä kotonakin. Lapset temppuilevat niillä myös kavereidensa kanssa usein. Meillä voimistelurenkaat  on asennettu terassille katoksen alle ulos ja talvella kiinni portaiden yläpään laudoitukseen, joten ne ovat käytössä ympäri vuoden.

f5

4-vuotias Helmi lempipuuhassaan voimistelurenkailla kesällä 2015

Suomen voimistelutuote myy kahta eri kokoa näitä meillä olevia puisia voimistelurenkaita, aikuisille ja lapsille. Meillä on aikuisten kokoa olevat. Koin, että ovat kokonsa puolesta monikäyttöisemmät. Nykyisin Suomen voimistelutuotteen valikoimissa on erikseen myös ulkokäyttöön tarkoitetut mustat muoviset voimistelurenkaat. Me olemme lakanneet omat puiset renkaamme joten ne kestävät myös ulkokäyttöä.

DSC_4554 (2).JPG

7-vuotias Helmi temppuilemassa voimistelurenkailla kesällä 2018

Saimme Suomen voimistelutuotteelta nyt  muovisetkin renkaat testiin ja ripustimme ne ensimmäiseen kokeiluun mummolaan vanhalle keinun paikalle. Renkaat on helppo asentaa ja siirtää eri paikkoihin. Ne on helppo ottaa mukaan mihin vain ja kesällä ne voi ripustaa vaikka paksuun oksaan. Me kuskasimme ne mukaan matkalle mummolaan jossa sukulaistenkin lapset saivat niitä kokeilla. Lasten ilo oli taas taattu.

On mahtava katsella miten tyttö on elementissään näiden renkaiden kanssa eikä voi kuin ihailla tuota rohkeutta ja voimaa kun liikkeet vaihtuu todella nopeaan. Näitä kuviakin ottaessa en montaa kuvaa ehtinyt samasta asennosta ottaa kun temppuliisa pyöri renkaissa kuin väkkärä. Hän on ihana lahjakkuus ja nähtäväksi jää kuinka pitkälle hänen unelmansa kantaa, mutta varmaa on, että nämä voimistelurenkaat on tärkeä osa hyviä lapsuusmuistoja.

Tutustu  Suomen voimistelutuotteen koko  valikoimaan tästä ja tilaa omat voimistelurenkaasi.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: