Home Rakkaus Jumalattaren manifesti

Jumalattaren manifesti

by miaumai

Naistenpäivän kunniaksi tahdon kirjoittaa sinulle ystäväni, nainen. Olemme samaa heimoa ja silti projisoimme usein omat epävarmuutemme toisiimme. Tahdon tehdä läpinäkyväksi sen minkä haluamme usein piilottaa ja kieltää. Nähdä toistemme vikana ja huonoutena vaikka tuo kaikki huonommuuden pelko on meissä itsessä. Kun olen nähnyt sinun loistavan ja kukoistavan olen voinut nähdä sinut omien epävarmuuksieni läpi. Olen voinut kokea sinut uhkana itselleni. Uhkana sille, että näytät omat epävarmuuteni esiin. En ole nähnyt niitä kipuja jota sinä olet käynyt läpi. En ole nähnyt sinun kivistä polkuasi, ymmärtänyt sinunkin kokevan epävarmuutta, huonoja päiviä, niitä jolloin sinun tekee mieli pelkojesi vuoksi käpertyä peiton alle ja kadota maailmasta. Olen voinut nähdä  sinut pelkästään vahvana ja suhteessa sinuun tuntenut oman pienuuteni ja haavoittuvaisuuteni.
Maailma on varmasti kääntynyt sinua vastaan muiden epävarmuuksien vuoksi niin monesti ja silti sinä uskallat loistaa! Tänään näen sinut itselleni majakkana, valona myrskyisellä merellä. Toivoa antavana kangastuksena aavikolla. Ainoana erona se, että sinä olet totta. Kun näen kukoistuksen keitaan sinussa tiedän sen olevan totta myös minussa. Tiedän, että meissä kaikissa on tuo voima jonka näen nyt sinussa. Tunnistan miten paljon olet tehnyt töitä itsesi kanssa, miten monta epävarmuuden kynnystä olet joutunut ylittämään ja miten monta epäilystä itsessäsi ja ulkopuolellasi olet joutunut voittamaan. Tiedän, että meissä kaikissa on kyky ja voima kohdata omat epävarmuutemme kun päätämme tehdä niin. Kun päätämme olla itsemme kokoisia ja juuri sellaisia kun olemme. Erilaisia, mutta yhtä upeita vahvuudessamme olla naisia.

Kun sallimme itsemme tulla esiin voimme kukoistaa ja kuten riikinkukko levittää kimaltan pyrstönsä. Voimme kääntyä hehkumaan auringossa kiilpailematta sen valosta, nauttien.

Elämme valtavan uskottavassa peilimaailmassa jossa on hirveän pelottavaa nousta omaan voimaansa. Mutta sitä juuri omaan voimaansa kasvu on, kohdata myös toisten pelot heijastuksina itsessä. Tiennäyttäjälle ei ole koskaan helppoa polkua. Tiennäyttäjiä meistä jokainen lopulta omassa rohkeudessaan on. Tiennäyttäjiä toisillemme. Aitoudessaan nainen toiselle naiselle on kuin heimosisko joka vapauttaa jotain unohdettua, auttaa tuomaan esiin piilotettua, syvyyttä, pyhää. Tuo esiintulo auttaa rikkomaan vanhat taakat ja uskomukset oman vapautemme tieltä. Voimme kaikki auttaa toisiamme tässä uskaltamalle itse nousta puolustamaan omaa oikeuttamme olla olemassa juuri sellaisena kuin olemme.

Ei ole yhtä muottia mistä nainen valetaan vaan on naiseuden todellista energiaa tulla sellaiseksi kuin elämä meidät on muovannut, aikojen kuluessa ja tunnistaa itsessämme ja toisissamme se aito ydin jota olemme tässä kehossa tulleet ilmentämään ja joka saa maailman kylpemään lopulta valossa.

Jokaisen naisen kokemusmaailma ja sen erilaisuus opettaa muillekin jotakin. Nainen toteuttaa pyhää alkemiallista kaavaa  jalostaessaan kokemuksistaan viisautta. Mikään kokemus ei ole likainen tai väärä kun se on kastettu myötätunnon veteen. Voimme yhdessä kunnioittaa toistemme kokemuksia, kuunnellen ja jakaen. Toisiltamme oppien.

Naiseus on todellista voimaa, koska herkkyys on aitoa voimaa. Myötätunnon syvät vedet ovat aina sielussamme ja kun uskallamme antaa rakkauden virrata itseemme, siitä toisiin ja koko maailmaan tulemme todeksi itsellemme ja maailmalle. Silloin olemme täyttäneet paikkamme ja meillä on lupa kaikkine virheinemme olla täydellisiä.

Nainen minä näen sinussa valtavan inspiroivan herkkyyden ja voiman. Sinä olet palavaa laavaa ja kuohuvaa merta yhtä aikaa. Elementit ovat sinussa ja sinä luot teoillasi muissakin liekehtivää intohimon tulta, toisia nostattavaa lempeää tuulta, turvallista ravitsevaa maata kanssakulkijoiden jalkojen alle ja ravitsevaa vettä janoisten juoda. Kun annamme luonnonvoimien toimia kauttamme olemme yhtä universumin voimien kanssa jotka tekevät meidät todeksi. Mystisiksi ja maallisiksi.

Anna  valosi hehkua koska silloin muistutat minuakin samasta ja sitä tämä maailma tarvitsee. Mikään ei ole ihanampaa kuin nainen joka kehuu itseään täydestä rakkaudesta. Anna noiden suloisten sanojesi virrata niin kuuluvasti itsellesi, että  minäkin kuulen ne ja voin sallia itselleni saman. Sinun rakkatesi itseesi ei ole minulle uhka, vaan voima.

Me naiset yhdessä luomme tämän maailman toisenlaiseksi, tasavertaiseksi. Ja aloitamme sen siitä, että jokainen kukkaan puhjennut nainen on riemuvoitto maailmalle. Se on juuri sitä mitä todelliseen paratiisin puutarhaan kaipaammekin, – kauniita, harvinaisen kauniita kukkia kukoistamaan.

Olkaamme toisillemme tuon  puutarhan aurinkoja, koska me tarvitsemme valoa toisiltamme. Valoa omiin pölyttyneisiin, hämähäkinseittien peittämiin nurkkiin joissa on piilotetut voimamme häpeän huopaan peitettyinä. On aika luopua aikansa palvelleesta ja astua  voimaansa joka kantaa ravitsevaa hedelmää eteenpäin tuleville sukupolville. Nainen, jätät perintösi tähän maailmaan. Anna sen olla lopussa kaunis ja vertaansa vailla. Olemme täällä yhdessä luomassa lapsillemme uutta maata ja maailmaa.

Kuvat: Noora Brandt Photography

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: