Home Kultainen sulka Menestysvalmentajan avulla moninkertaistin tuloni

Menestysvalmentajan avulla moninkertaistin tuloni

by miaumai

Aloittavana yrittäjänä minulla on ollut alkutaipaleella paljon ennen kaikkea mielen esteitä jotka ovat rajoittaneet tekemistäni. Erilaisia pelkoja, itsensä aliarvioimista ja vanhoja pinttyneitä tapoja jotka eivät ole tukeneet tuottavaa yritystoimintaa jne. Onneksi olen saanut apuja! Palkkasin Paula Immon valmentajakseni auttamaan minua menemään läpi harmaan kiven. Hänen avullaan olen onnistunut saamaan pois tieltäni vastuksistani suurimman eli oman itseni.

Paulan valmennuksen avulla luottamukseni omaan yritykseeni ja toimeentulooni on kasvanut, koska olen alkanut saada enemmän konkreettisia tuloksia hänen avullaan eli suomeksi sanottuna  rahaa. Paula itse on opiskellut ulkomaisten menestysvalmentajien johdolla ja tuo kaiken oppimansa myös asiakkaiden ulottuville.

Menestyvä yrittäjyys tarvitsee oikeanlaista mindsettiä ja kaikilla ei sitä valmiina ole. Siksi ainakin itselleni valmentajan palkkaaminen oli lähestulkoon välttämätöntä. Vaikka riski kalliin valmentajan palkkaamisessa oli niin suurempi riski olisi minulle ollut jäädä omien estojeni kanssa laakereille lepäämään. Tiesin, että samoilla junnaavilla ajatuksillani en pääse toivomiini tuloksiin.

Yrittäjältä vaaditaan paljon itsensä likoon laittamista eikä se ole aina ihan helppoa.  Kun oma myynti takkuaa, itsen esille tuominen voi olla vaikeaa. Koko yrittäjyyden mukanaan tuoman paletin handlaaminen voi tuntua alussa lähes mahdottomalta ja silloin apu on todellakin tarpeen.

Kun ajatukset ja ”järjen ääni” on ristiriidassa siihen mitä syvimmät toiveet on, tuntuu olevan mielensä kanssa umpikujassa. Kun esteet ovat mielen tasolla ja kun ne sieltä käsin jarruttavat toimintaa ongelma on todellinen. Omalla kohdallani en olisi uskaltanut lähteä heti niin isosti toimimaan ilman Paulan tukea. Ja kun tiukka paikka tuli ja pelot lähti jylläämään Paula oli yhden soiton päässä antamassa taas tukeaan. Hän on itsekin kulkenut oman polkunsa.

Epäilykset, lannistumisen tunteet ja muut kuuluvat luonnollisena osana matkaa eteenpäin. Tärkeintä on, että niiden viestiä ei jää kuuntelemaan liian pitkäksi aikaa. Jos näin tekee, silloin on vaarana jäädä jumiin vanhaan ja me kaikkihan tiedämme mitä siitä seuraa. Ei ainakaan mitään uutta. Kun halutaan toisenlaisia tuloksia kuin aiemmin on tehtävä asioita toisella tavalla. Yksinkertaisesti.

Superhero kids

Omien tottumusten muuttaminen on kuitenkin hyvin tiukassa eikä lainkaan niin yksinkertaista kuin miltä sen saa äkkiseltään kuulostamaan. Vanhat uskomukset kun on usein niitä ”totuuksia” joita emme ihan hevillä lähde muuttamaan, vaikka jossain sisimmässämme haluaisimmekin.

Mielestäni yksi menestyneen yrittäjänän tärkeimpiä työkaluja onkin kehittää itseään. Pelkkä itsensä kehittäminenkään ei silti riitä vaan kaikki se mitä on oppinut pitää pistää myös konkreettiseen toimintaan. Kaiken tuon edessä voi kuitenkin olla kolmemetrisen tiilimuurin tuntuinen henkinen este. Tuon tiilimuurin jokainen tiili kuvastaa jotakin pelkoa. Kun muurin on saanut haihdutettua on helpompi lähteä etenemään. Ja matkaan on lähdettävä jos tuloksia haluaa saada. Mielessä kaikuvista pelkojen äänistä huolimatta.

Valmentajana Paula Immon on auttanut minua paitsi henkisten esteiden poistamisessa myös käytännön toiminnassa. Toiminta on ollut ratkaisevassa roolissa. Paulan avulla  olen oppinut tekemään asioita tavalla johon oma uskoni ilman häntä ei olisi riittänyt. Koenkin, että Paulan suurin arvo on ollut minulle juuri uudenlaisen toiminnan valottamisessa. Hänen avullaan tuloni ovat jatkuvasti kasvaneet ja olen alkanut luottamaan mahdollisuuksiini ja rahalliseen toimeentulooni koko ajan enemmän.

Tiedän, että ilman Paulan tukea kaikki tämä olisi ollut teoriassa mahdollista myös itsekseni, mutta käytännön totuus kuitenkin on, että ilman Paulaa olisin ollut  ihan hukassa. Nytkin on ajoittain tullut  epäuskon hetkiä kun pyörin ajatuksissani lähinnä ympyrää. Mutta Paulan avulla nuo sudenkuopat on ylitetty. Hän on ollut apuna vetämässä minua eteenpäin.

Kun katson taaksepäin koko kevään kestänyttä yhteistä matkaamme näen, että olen tullut kilometrien harppauksia eteenpäin unelmieni ja toimeentuloni tekemisen suhteen. Paulan valmennus on hintava mutta oman kokemukseni mukaan täysin sijoituksensa arvoinen, joten voin lämpimästi suositella Paulan menestyvalmennusta sinulle joka olet todella valmis ottamaan härkää sarvista ja pysymään kyydissä omien pelkojesi aiheuttamasta turbulenssissta huolimatta. Tämä valmennus on niille jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon tuloksien saamiseksi oman arvomaailmasi mukaisesti. Paulan hyppysissä voit olla varma, että sen myös teet.

Paula Immo on menestysvalmentaja, joka auttaa sinua saamaan tuloksia niin ettet joudu tinkimään sinulle tärkeistä arvoista. Paula tekee valmennuksia ympäri Suomen skypen kautta. Saat -10% alennuksen kolmen kerran ja kahden kuukauden valmenuksista laittamalla lisätietoihin maininnan Kultainen Sulka
Tutustu lisää valmennuksiin Paulan kotisivuilla

 

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: