Home Luovuus Minun tarinani

Minun tarinani

by miaumai

Minun tarinoideni luonne on jotain monimutkaista, kuten maailmankaikkeuden lakien selitysyritykset; vajavaisia, keskeneräisiä ja auki mysteerille. Minun tarinani alkavat ja loppuvat kesken kaiken, ilman päätä tai häntää jatkavat pisteen jälkeen elämää. Minun tarinani eivät seuraa muoteja, eikä villityksiä, tarinoillani on vahvat juuret menneeseen. Joskus niinkin kauas, että muistoni sinne ovat unenomaisia, harson peitossa. Tarinani ovat villejä, rosoisia, karvaisia, kauniita ja aitoja. Tarinoitani voivat ymmärtää vain he jotka arvostavat alkukantaisuutta. Tarinani ovat rehellisiä, niille ei ole laitettu naamioita.


Tarinani eivät pidä tietokoneen näppäimistöistä, odottelusta tai rajoittavista suunnitelmista. Tarinani eivät pidä selkä suorana istumaan pakottavista tuoleista ja pöydän äärellä käytävistä kahvipöytäkeskusteluista. Tarinani eivät pidä ihmisten käyttäytymissäännöistä tai etiketistä.

Tarinani rakastavat vihreitä nurmikoita, joilla on tilaa tehdä kuperkeikkoja, laitureita joiden päästä kastaa varpaat veteen, spontaaneista kävelyretkistä. Niiden varrella nähtävistä asioista tulee jo koettujen tarinoiden kappaleita mieleen.

Tarinani pitävät liikkeestä, kehon rentoudesta, rennoista suupielistä. Tarinani liikkuvat sulavasti kuin kala vedessä kun tilanteet elävät vapaasti. Tarinani inspiroituvat irrallisista lauseista, väärin kuulluista sanoista.

Tarinani rakastavat mahdollisuuksia, ovia mahdottomaan. Tarinani on rumaa ja kaunista yhtä aikaa, kuten elämä. Tarinani on aina rehellinen peilaus impulsiivisuudesta ja mieleen syntyvästä maisemasta. Tarinani ovat äärirehellisiä hetken luonteelle omasta näkökulmastani. Aitous voi synnyttää itseeni näissä hetkissä tyhjiön. Silloin tarina on vapaa ilman kahleita.

Tarinani syntyvät elämästä, arkipäivän hetkistä, jolloin ihmiset uskaltavat olla Ihmisiä. Tarinani syntyvät aidoista kohtaamisista, pelokkuuden voittamisesta ja tutustumisista. Tarinoissani ei ole paljon päähenkilöitä, koska päähenkilöltä vaaditaan äärimmäistä rehellisyyttä itselleen ja näitä hahmoja on vaikea löytää, edes mielikuvituksestaan.

Tarinani rakastavat nautinnollista elämää, aistihivelyjä, runsautta ja rajattomuuden kokemuksia. Tarinani syntyvät erityisesti siellä missä ihminen saa kaikille aisteilleen elämyksiä, mitään tukahduttamatta.

Tarinani eivät elä riippuvuuksissa vaan täydesti elämisen vapauttavissa kokemuksissa. Tarinani imevät todellisuudesta itseensä kirjaimia, hattuja, ihmisten luonteenpiirteitä, musiikin makuja, vaihtoehtoja tilanteiden kululle, enkelten surua, syvimpiä toiveita, pahimpia pelkoja, varjoteatteria. Niistä aineksista syntyy tarinoita, jotka kaikkien syvin olemus voi tunnistaa mutta joita he juuri siksi saattavat hyljeksiä.

Tarinoilleni on yksi yhteinen tekijä, maailmankaikkeus keksii niille aina juonen.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: