Home Työ Miten päädyin valitsemaan Holvin ja kokemuksiani asiakkuudestani

Miten päädyin valitsemaan Holvin ja kokemuksiani asiakkuudestani

by miaumai

* Kaupallinen blogiyhteistyö: Holvi *

Holvi on suomalainen palvelu joka on samalla kertaa yritystili ja verkkokauppa-alusta. Olen ollut Holvin tyytyväinen käyttäjä nyt nelisen vuotta. Löysin Holvin aikanaan sattumalta etsiessäni helppokäyttöistä verkkokauppa-alustaa. Oma toimintani on laajentunut vuosien aikana ja nykyisin olen päätoiminen yrittäjä. Tarpeeni ovat kasvaneet mutta oman kasvuni mukana  Holvi on kasvanut rinnalla. Muutaman vuoden asiakkuuteni aikana Holvi on koko ajan kehittynyt.  Holvi on luonut koko ajan uusia ominaisuuksia yrittäjän avuksi.
Nykyisin minulla on Holvissä yritystili  ja sen  tarjoamat palvelut  ovat osoittautuneet kultaakin kalliimmiksi. Verkkokauppanikin toimii ja palvelee moitteetta edelleen. Lue tästä postauksestani lisää miten päädyin perustamaan verkkokaupan Holviin ja miten sinäkin voit hyötyä yrittäjänä Holvin tarjoamista palveluista.

Aloitin tekemään koruja vuonna 2009  lähinnä omaksi ilokseni. Korujen tekeminen oli vuosien ajan lähinnä pelkkää harrastustoimintaa. Jossain vaiheessa kävi kuitenkin selväksi, että koruille olisi kysyntää laajemmaltikin. Silloin aloin miettiä verkkokaupan perustamista tosissani.

Minulla ei ollut kokemusta verkkokaupoista aikaisemmin. Minulla ei myöskään ollut budjettia maksaa verkkokaupan perustamisesta kenellekään ja muutenkin halusin homman olevan alkuun mahdollisimman yksinkertaista. Olen aika kärsimätön tekniikan suhteen, se ei ole vahvinta alaani, joten etsin verkkokauppa-alustaa mikä olisi toimiva, helppokäyttöinen, nopea ja yksinkertainen laittaa alulle ja edulllinen.

Lisäksi halusin, että verkkokaupassani asiakas voisi maksaa kaikista suomalaisista pankeista verkkopankin kautta. Useimmissa verkkokaupoissa kun näytti olevan vain luottokorttimaksu vaihtoehto ja se sulkee monia potentiaalisia asiakkaita pois. Uskoin sokeasti löytäväni kriteerejäni vastaavan verkkokaupan vaikka listaa lukiessa ei uskoisi, että sellaisia on edes olla olemassa!

Aluksi sopivan verkkokaupan löytyminen tuntuikin lähes mahdottomalta, ja epäilin saanko verkkokauppaa ollenkaan omin avuin  perustettua. Yhtäkkiä silmiin osui kuitenkin uusi nimi: Holvi.
Löysin tutun joogaopettajan kotisivujen  kautta Holvin. Hänellä oli Holvin verkkokauppa-alustalla myynnissä omia kurssejaan. Holvin tarjoamat mahdollisuudet alkoivat kiinnostaa ja tutustuin niihin lisää.  Ajattelin, että ehkäpä minäkin voisin laittaa korujani myyntiin tänne.  Holvista tuli jo heti silloin yhtä aikaa yksinkertainen ja kuitenkin erittäin vakuuttava vaikutelma. Juuri mitä etsinkin! Tuo vaikutelma ei ole pettänyt vaan päinvastoin, vahvistunut.

1) Holvin verkkokaupan osaa avata kuka tahansa.

2) Kaupassa on kaikki valmiina. Lisää vain tekstit ja tuotekuvat.

3) Maksutavat sisältyvät kauppaan, joten et tarvitse sopimuksia muiden palveluiden kanssa.

Aluksi minulle riitti pelkästään helppokäyttöinen verkkokauppa. Verkkokaupan sainkin perustettua hyvin mutkattomasti ja nopeasti  Holvissa. Aikaa kului alle kymmenen minuuttia, eikä mitään maksuja tarvinnut maksaa. Kun tili oli luotu lisäsin tuotteet myyntiin. Erittäin simppeliä!
Holvin verkkokauppaan voi luoda useamman kategorian joiden alle saa laitettua eri tuotteita. Minun verkkokaupassani kaikki korvakorut ovat samalla sivulla, josta koko valikoiman voi selata kerralla läpi.
Perustamisvaiheessa ei tarvitse maksaa mitään vaan jokaisesta ostosta menee tietty prosenttiosuus Holville. Minun tilissäni se on 2,5% per ostos. Kuukausimaksu vaihtelee jäsenyytesi mukaan.
Minulla on nykyisin yritystili. Yritystililtäni voin mm. lähettää laskuja, vastaanottaa maksuja ja tulostaa kirjanpitoon tulosraportteja.  Etuihini kuuluu myös  Holvi Business Mastercard® joka toimii debit-kortin tavoin ja sillä voin maksaa ostoksia omalta Holvi-tililtäni. Helpottaa myös kirjanpitoa kun voin maksaa yritykseeni liityvät hankinnat suoraan yritystililtäni.
ASTU SISÄÄN VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ
Holvi on ennen kaikkea yritystili joten minulla oli ikäänkuin kaikki valmiina yritykseni ensimetreiltä. Holvista on helppo tulostaa valitsemani ajan tulosraportit ja kuitit kirjanpitäjälle. Edelleen Holvi palvelee tarpeitani myös verkkokauppa-alustana. Olen suositellut Holvia myös monelle muulle, koska olen itse niin tyytyväinen  sen käyttöön. Holvin verkkokaupassa asiakas voi maksaa suomalaisen verkkopankin kautta ostoksensa ja se onkin mielestäni yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Holvissa.
Kaikkien yritystoimintaani helpottavien ominaisuuksien lisäksi olen ollut Holvissa erittäin tyytyväinen asiakaspalveluun. Jos minulle herää mitä tahansa kysyttävää saan sähköpostiini vastauksen virka-aikana hetkessä. Kun Holvin oma maksukortti tuli yritystilin ominaisuuksiin sain henkilökohtaisen puhelun Holvin työntekijältä  jossa minulle kerrottiin kortin käytöstä. Puhelun aikanakin oli pakko kehua heidän asiakaspalveluaan.
Holvissa tuntuu olevan töissä todella sydämellisiä tyyppejä, jotka ymmärtävät yrittäjän sielunelämää loistavasti. Holvissa on töissä intohimoisia työtään rakastavia yrittäjiä ja  se kyllä kuultaa läpi joka kerta kun Holviin on yhteydessä.  Holvista luvattiin myös soittaa suoraan kirjanpitäjälleni jos koemme siihen tarvetta. Holvin porukan kanssa asioidessa on joka kerta sellainen olo kuin asioisi hyvien ystävien kanssa. Se on harvinaisen hyvää asiakaspalvelua.

Olen iloinen, että voin levittää tätä Holvi-ilosanomaa blogissani nyt laajemminkin. Holvi auttaa yrittäjiä tekemään yrittämisestä hauskempaa ja helpomaa. Voin suositella Holvia erittäin lämpimästi muutaman vuoden omakohtaisen kokemukseni perusteella.

Tutustu lisää Holvin tarjoaman yritystilin mahdollisuuksiin tästä.

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: