Home Kehonpainoharjoittelu Suomen voimistelutuotteen tarjoama tuotevalikoima kannustaa liikkumaan – Puolapuut ovat liikunnallinen sisustuselementti

Suomen voimistelutuotteen tarjoama tuotevalikoima kannustaa liikkumaan – Puolapuut ovat liikunnallinen sisustuselementti

by miaumai

*Kaupallinen blogiyhteistyö: Suomen voimistelutuote

Suomen voimistelutuotteen tuotevalikoima on minusta aivan upea siksi, että siinä on nimenomaan mukana liikkumisen ilo. Erilaiset välineet auttavat kehittämään erilaisia taitoja. Olen aiemmin kirjoittanut blogissani kuinka mieleisiä Suomen voimistelutuotteen tuotteet meidän perheelle on. Ilmajoogakangas on hyvin aktiivisessa käytössä, samoin voimistelurenkaat. Nyt seinällemme asennettiin myös Suomen voimistelutuotteelta tilatut puolapuut. Puolapuut ovat hyvin monipuoliset liikuntavälineenä. Niissä voi esim. roikkua, punnertaa, kiipeillä ja venytellä.

Ne hakivat hetken paikkaansa mutta päätyivät lopulta eteiseen. Se vaikutti seinämateriaalin ja käytännön kannalta parhaalta paikalta niille. Meidän aikuisten silmään puolapuut sopivat hyvin kotiimme ja ovat kiva sisustuselementti. Ne toimivat hyvin myös treenaamisen apuvälineenä ja lapset taas tykkäävät kiipeillä niissä aika ajoin.

puolapuut

Tykkään siitä, että lapsilla on mahdollisuus jo pienestä pitäen kehittää kehollisia taitojaan ja motoriikkaa. Kehollisuus on tärkeä osa olemistamme ja mitä vanhemmaksi tulemme sitä useimmilta yhteys kehoon unohtuu. Valitettavasti nykyään lapsemmekin elävät pitkälti ”päässään” eivätkä liiku tarpeeksi. Mielestäni se ei ole huolestuttavaa ainoastaan kehollisen vaan myös henkisen hyvinvoinnin kannalta. Keho on olennainen osa terveyttämme ja jos elämme liikaa pelkästään älyn kautta se ei tee hyvää ihmiselle.

Puolapuumme on valmistettu jykevästä koivuviilusta, joka kestää kymmeniä vuosia käyttöä. Olemme kehittäneet nykyisen puolapuumallin yhdessä asiakkaidemme kanssa palvelemaan kaikkia käyttötarpeita aina pienten lasten leikeistä aikuisten koviin kotitreeneihin. Puolapuut valmistamme itse alusta loppuun Suomessa käyttäen vain kotimaisia materiaaleja. Näin varmistamme, että puolapuut ovat turvalliset, ekologiset ja pitkäikäiset. – Suomen Voimistelutuote

Suomen voimistelutuotteen tarjoama tuotevalikoima kannustaa lasta liikkumaan. Kun kotona on houkuttelevia välineitä kiipeilyyn, roikkumiseen ja muuhun temppuiluun niin lapsi kyllä käyttää niitä. Lapsilla on luontainen uteliaisuus liikkumiseen ja asioiden kokeilemiseen. Samalla kun hän tutustuu uteliaasti kehonsa mahdollisuuksiin hän kehittää taitojaan.

puolapuut6
Muistan itsekin olleena lapsena hyvin liikkuvainen. Seisoin päälläni, tanssin ja hyppelin niin ulkona kuin sisälläkin. Kun liikkumisen ilo jäi siitä seurasi paljon huonoa. Viime vuosien aikana olen halunnut löytää takaisin kehoyhteyttä ja se on antanut minulle valtavasti ahaa-elämyksiä ja voimavaroja. Olen saanut takaisin sitä samaa iloa jonka muistan olleen minulle ominaista lapsena. Mielestäni aikuisten olisikin hyvä muistaa liikunnassa myös ilo pelkän suorittamisen sijaan. Voimme näyttää lapsille esimerkkiä tähän. Esimerkkihän tunnetusti on tehokkain tapa auttaa lapsia omaksumaan asioita.

NYT puolapuut -60€ normaalihinnasta. Tilaa nyt ja säästä! 
TUTUSTU SUOMEN VOIMISTELUTUOTTEEN VALIKOIMAAN TÄSTÄ. 

”Puolapuut eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Puolapuut eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Puolapuilla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen puolapuilla tehtävän kotitreeniohjelman kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin!

Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!”

Lue myös artikkelini:
Ilmajoogakangas on lasten suosikki
Joogaa joka päivä – Yogobe tuo joogatunnit kotiin
10 minuutin joogahaaste
Haaveammattina trapetsitaiteilija Suomen Voimistelutuotteen inspiroimana
Satuhieronta auttaa lasta rauhoittumaan
Miksi keho vastustaa liikuntaa?
Motivaatiota kotona treenaamiseen – Method Makia motivoi kuntoilemaan kotona

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: