Home Kultainen sulka Suosikkikirjani kirjakauppa Era Novan valikoimista

Suosikkikirjani kirjakauppa Era Novan valikoimista

by miaumai

Yhteistyössä Era Novan kanssa.

Halusin listata teille muutaman suosikkikirjani Era Novan valikoimista tähän postaukseen. Era Nova on Helsingissä sijaitseva tunnelmallinen henkisen kirjallisuuden kauppa. Kirjojen lisäksi kaupasta saa kiviä, koruja, oraakkelikortteja, koriste-esineitä, suitsukkeita ja muuta ihanaa. Puodissa pidetään myös erilaisia luentoja, taidenäyttelyjä, kursseja ja iltamia. Tapahtumien aikatauluihin ja tuotevalikoimaan pääset tutustumaan tarkemmin nettisivuilla. Kirjoja ja muita tuotteita voit tilata suoraan kotiin, jos et pääse käymään paikan päälle. Era Novan liike on kyllä niin kaunis ja kotoisa, että suosittelen poikkeamaan jos se vain suinkin on mahdollista.

Era Novan kirjavalikoima on todella laaja. Hyllyt notkuvat sekä käytettyjä, että uusia teoksia. Voit löytää harvinaisia yksittäisiä vanhempia julkaisuja, tai vasta julkaistut uutuudet. Era Novan erikoisuus on todella laaja valikoima seksuaalisuuteen liittyvää kirjallisuutta. Käydessäni liikkeessä seksuaalisuutta käsittelevät kirjat oli aseteltu heti ovesta tullessa ensimmäiseksi suurelle pöydälle. En ainakaan itse ole törmännyt yhtä laajaan valikoimaan missään muualla. Seksuaalisuus on luonnollinen ja tärkeä osa hyvinvointia. Siksi onkin tärkeää, että juuri henkisen kasvun tukemiseen liittyvä kauppa pitää aihetta näkyvästi esillä.

Hyvä kirja liikuttaa, antaa oivalluksia, herättelee ja parhaimmillaan saa palaset loksahtelemaan paikoilleen. Rakastan kirjoja, mutta olen lukenut viime aikoina vähemmän. Tavastani ostaa ja haalia kirjoja, en ole kuitenkaan päässyt. Kirjarakkaus asuu syvässä ja vaikkei kaikkea ostamaansa aina ehtisi lukea niin niitä on ihana hypistellä ja fiilistellä. Luen enimmäkseen niin sanottua selfhelppiä ja terapiakirjoja. Myös runoja tulee luettua. Romaaneja vähemmän. Tämäkin listaus koostuu siis pitkälti itseoivalluksia ja -tutkiskelua tukevasta kirjallisuudesta.

Tässä suosikkikirjani Era Novan verkkokaupan valikoimista.
Voit tilata kirjan Era Novan verkkokaupasta klikkaamalla kirjan kuvaa tai nimeä.

BIG MAGIC – USKALLA ELÄÄ LUOVASTI
Elisabeth Gilbert

Menestyskirja Eat Pray Loven kirjoittaja Elisabeth Gilbert on koonnut tähän kirjaan huikeita kokemuksia ja tarinoita omasta elämästään. Kirja on hyvä vertaistuki oman luovuuden ilmentämiselle rohkaisua kaipaavalle ihmiselle. Ostin tämän kirjan heti sen ilmestyttyä vuonna 2016. Heti ensimmäisistä lauseista lähtien teksti oli todella samaistuttavaa ja inspiroivaa. Kirja on mukaansa tempaava ja nopealukuinen. Se antaa sopivan lempeää, mutta jämäkkää työntöapua kohti omaa luovuuden ilmentämistä. Kirja tekee näkyväksi, että jokaisen luovuuden tielle lähtevän on ylitettävä omat pelkonsa ja epäilyksensä.  Tämä taianomainen ja inspiroiva kirja tukee tiellä kohti luovaa arkea tai erityistä luomisprosessia ja puhuttelee elämänmuutoksen kynnyksellä olevaa.

RAKKAUDEN TAITO – OPAS TOLTEEKKI-INTIAANIEN IKIVANHAAN VIISAUTEEN
Don Miguel Ruiz

Tämä klassikko ja pari muuta Don Miguel Ruizin kirjaa on kulkenut mukanani jo reilut kymmenen vuotta. Näiden kirjojen pariin palatessaan pääsee syvän viisauden ja yksinkertaisen totuuden juurille. Pidän Don Miguel Ruizin kirjoitustavasta ja selkeästä kyvystä nähdä ja sanoittaa asiat oivalluttavalla tavalla. Tämä kirja avaa rakkauden syvintä olemusta helposti omaksuttavalla ja maanläheisellä tavalla. Tämä on yksi minun suosikkikirjani ihmissuhteisiin liittyen. Tässä kirjassa Don Miguel Ruiz johdattaa katsomaan itseään sellaisena kuin juuri tällä hetkellä on. Muutos ja rakkaus lähtee aina sen  hyväksymisestä mitä on. Kirjan viesti onkin; kun opimme rakastamaan itseämme ja muita sellaisina kuin olemme, emme enää tunne tarvetta hallita toisiamme tai etsiä onnea ulkopuolelta. Kun löydämme rakkauden sisimmästämme, elämästämme tulee onnen ja rakkauden ilmentymää. Suosittelen lukemaan myös Don Miguel Ruizin muut kirjat Neljä tietä vapauteen ja Tie takaisin paratiisiin.

HÄPEÄN HOITO
Katja Myllyviita


Tämä kirja avaa myötätuntoisella tavalla häpeän kokemuksen syntymistä ja siitä paranemista. Kirjassa on syvän paranemisen äärelle johdattelevaa tutkimustietoa ja vertaiskokemuksia häpeästä. Kirja on suunnattu ammattilaisille, mutta minä pidin maallikkona kirjasta myös todella paljon. ”Häpeä on tunne, joka syntyy vertailusta muihin ihmisiin. Liiallinen suorittaminen, hallinnan ja täydellisyyden tavoittelu voivat olla keinoja piilottaa riittämättömyyden tunnetta, joka on yksi häpeän muodoista. Kirja sisältää harjoituksia, joiden avulla voi irtautua häpeän ylläpitämistä ansoista.”

HÄPEÄN ALKEMIA. ERILLISYYDESTÄ ELÄVÄÄN YHTEYTEEN.
Kaisa Peltola


Häpeän alkemia on todella kattava kuvaus häpeän synnystä ja sitä ylläpitävistä sukupolvien mittaisista voimista. ”Kirjassa tarkastellaan häpeää ennen kaikkea kehollisena, neurobiologisena prosessina ja varhaisen kiintymyssuhteen traumana, ei niinkään psykologisena ilmiönä. Häpeästä vapautumisen matka on matka kehoon, kehon herättämistä eloon ja elävyyteen, sen luonnolliseen aistillisuuteen ja syvään tietoisuuteen.  Suomalainen häpeä ei ole pelkästään menneestä johtuvaa, vaan elämme edelleenkin hyvin häpäisevässä ja erillistävässä kulttuurissa. Häpeä on ennen kaikkea kollektiivista, ja häpeästä vapautumisen matkalla on tärkeää hahmottaa, mikä on omaa häpeää ja mikä on systeemistä ”häpeäverkkoa”.

 

IHME ALKAA NYT – UUSIA NÄKÖKULMIA RIIPPUVUUDEN TAUSTOIHIN JA HOITOON
Teemu Kassila & Kalervo Koskela


Tämä kirja tarjoaa syvällisen ja henkisen näkökulman riippuvuuden syntyyn ja siitä vapautumiseen. Pidän tämän kirjan lähestymiskulmasta erittäin paljon. ”Ei tarvitse ryhtyä addiktiksi löytääkseen näiltä sivuilta viisautta, mutta meille jotka tunnistamme takertuvan ihmisyytemme, tämä opus avaa arkisen ihmeen. Erityisen innostaviksi koen ne työkalut joilla lukija ohjataan omalle polulleen kohti itsensä syvempää tuntemista. Toipuminen, eheytyminen ja läsnäolo muuttuvat harjoitteiden myötä kirjaviisaudesta todeksi.”

Era Nova on kaunis, kodikas ja tunnelmallinen henkisen alan kirjakauppa.
Se sijaitsee Helsingin Punavuoressa osoitteessa Kasarmikatu 2.
Era Novan verkkokauppaan eranova.fi pääset tästä. 

Lue myös artikkelini:
Kodin energioiden puhdistaminen
Arkkityyppikortit apuna itsetutkiskelussa
Luovuus on kaikkien käytössä oleva voimavara
Häpeä tukahduttaa rohkeuden juuret
Kun trauma on kehossa koitamme turhaan korjata mieltämme
Kenen häpeää kannat?

 

SAATAT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: