Home YHTEISTYÖKUMPPANIT

PUBU

Pubu on kotimainen verkkokauppa, josta löydät laadukkaita ja Suomessa käsinvalmistettuja lastenvaatteita. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Lohjalla, pienessä ompelimossa kymmenien vuosien kokemuksella. Kokovalikoima alkaa vastasyntyneistä ja loppuu noin kouluikäisiin. Käy tutustumassa Pubun ihanaan ja värikkääseen valikoimaan tästä. http://pubu.fi

MIELITILA

MIELITILA on Krista Launosen luovuutta ja hyvinvointia edistävä yritys. Krista on luovuusasiantuntija, luennoitsija, tietokirjailija, kuvataiteilija, taideterapeutti. Mielitilan tavoite on tehdä Suomesta maailman luovin maa ja auttaa asiakkaitaan voimaan hyvin.

Luennoilla, kursseilla ja valmennuksissa lisätään luovuutta, ideointi- ja yhteistyökykyä ja syvennetään itsetuntemusta ja päästään eroon ei toivotuista tunteista, kuten ärsytyksestä. Yrityksille luentoja, workshoppeja ja tyhy-ohjelmaa. Yksityisille taideterapiaa, Aito art -maalausopetusta ja henkilökohtaista luovuusvalmennusta. Tutustu lisää tästä!

yhteistyökumppanit

HELLÄ MIELI

HELLÄ MIELI on Tiia Knuutisen hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Helsingin Pikkuhuopalahdessa. TRE • Mindfulness • Jännittäjäkurssit • Hoitajan hyvinvointi
Lue lisää tästä!

yhteistyökumppanit

ENJA IKÄHEIMO

Enja Ikäheimo on Suomen ainoa karaokevalmennusta tekevä uran uurtaja. Enjan valmennus keskittyy laulamisen lisäksi tunnelukkojen ja esiintymisjännityksen purkamiseen.
Lue lisää tästä!

yhteistyökumppanit

KESKUSTELUTERAPEUTTI CHRISTEL ABBORRE

”Psykosynteesi on ihmisläheinen, moderni ja käytännöllinen psykologian muoto, jossa ihmisen omalla tahdolla on keskeinen rooli. Psykosynteesi keskittyy voimavaroihimme ja auttaa löytämään tavoitteemme. Se opettaa meitä kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa tahtoamme. Psykosynteesin kautta voimme oppia tuntemaan itsemme paremmin ja ymmärtämään miksi käyttäydymme tietyllä tavalla.”

Tutustu lisää tästä ja Facebookista.

yhteistyökumppanit

KANELIMAMMA

KANELIMAMMA Lisäaineettomia mausteita ja yrttejä sekä teetä, kahvia ja vanhan ajan toffeeta kauniissa, ekologissa pakkauksissa. Hemmottele itseäsi ja lähimmäistäsi Kanelimamman laadukkailla tuotteilla, jotka sisältävät hyvää mieltä ja ripauksen mummola-tunnelmaa. Kanelimamman kotisivut tästä ja Facebooksivut täällä.

yhteistyökumppanit

OISA LIFESTYLE

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä. Oisa on helposti lähestyttävä, kotoisa ja lämmin hauskemman hyvinvoinnin puolestapuhuja.

Oisan juttuaiheet liittyvät maanläheisiin teemoihin, kuten arkeen, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin. Käytännössä sisällöt ovat artikkeleita ja blogeja. Oisalla on itse tuotetun sisällön lisäksi myös yhteistyöbloggaajia, joiden blogeissa on jotain oisamaista, jota tekijät haluavat suositella muillekin. Oisa ei ole kuitenkaan blogiportaali, vaan ennen kaikkea hyväntuulinen somevaikuttaja. Oisa on aikaa omille jutuille!

www.oisa.fiInstagramissaFacebookissa#eloisa #antoisa #kotoisa

%d bloggaajaa tykkää tästä: