Home YHTEISTYÖKUMPPANIT
by miaumai
YHTEISTYÖKUMPPANIT

ERA NOVA

Pistäydy, pysähdy, tunnelmoi – valikoimastamme löytyy kirjoja, kortteja, musiikkia ja muita materiaaleja elämään ja sen eri tilanteisiin. Mikä sinua tänään kutsuu? Avoinna arkisin klo 12-18, lauantaisin klo 11-15. Era Nova Bookshop, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki Verkkokauppa: eranova.fi

Eranova

PUBU

Pubu on kotimainen verkkokauppa, josta löydät laadukkaita ja Suomessa käsinvalmistettuja lastenvaatteita. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Lohjalla, pienessä ompelimossa kymmenien vuosien kokemuksella. Kokovalikoima alkaa vastasyntyneistä ja loppuu noin kouluikäisiin. Käy tutustumassa Pubun ihanaan ja värikkääseen valikoimaan tästä.

OISA LIFESTYLE

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä. Oisa on helposti lähestyttävä, kotoisa ja lämmin hauskemman hyvinvoinnin puolestapuhuja.

Oisan juttuaiheet liittyvät maanläheisiin teemoihin, kuten arkeen, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin. Käytännössä sisällöt ovat artikkeleita ja blogeja. Oisalla on itse tuotetun sisällön lisäksi myös yhteistyöbloggaajia, joiden blogeissa on jotain oisamaista, jota tekijät haluavat suositella muillekin. Oisa ei ole kuitenkaan blogiportaali, vaan ennen kaikkea hyväntuulinen somevaikuttaja. Oisa on aikaa omille jutuille!

www.oisa.fiInstagramissaFacebookissa#eloisa #antoisa #kotoisa

SUOMEN VOIMISTELUTUOTE

Suomen voimistelutuote valmistaa puusta kotimaiset liikuntavälineet koko perheelle.  Tuotteet ovat kestäviä, ekologisia ja lisäävät iloa ja liikunnallisuutta elämään.  Voimistelurenkaat, trapetsi, puolapuut ja muut Suomen voimistelutuotteen valikoimissa olevat tuotteet kannustavat lapsia ja aikuisia olemaan rohkeita ja kekseliäitä liikunnan parissa. Tasapaino, puristusvoima ja lihasvoima kehittyvät huomaamatta temppuilun lomassa.

Tutustu monipuoliseen valikoimaan tästä.

HOLVI

Holvi on monien yrittäjien käyttämä suomalainen  palvelu, jonka avulla helpotat kirjanpitoa, automatisoit laskut, myyt verkossa ja hallinnoit varoja yritystilissä. Kaikki yhdessä näkymässä ja säästät aikaa tuottavaan toimintaan. Tutustu tarkemmin tästä.

KELLUMO

Rauhoitu, rentoudu, voimaannu rentoutuskellunnassa tai Neurosonic-hoidossa. Helsingin keskustassa, vain 500 metriä Kampin metroasemalta. Tutustu tarkemmin tästä.

LEIKKILUOLA

Leikkiluolassa leikitään ja liikutaan säällä kuin säällä!

Sataa tai paistaa, se ei haittaa nimittäin Leikkiluolassa leikitään ja liikutaan riemukkaasti säästä riippumatta. Tervetuloa leikkimään ja liikkumaan maan alle seikkailuluolaan, vaikka viikon jokaisena päivänä Helsingin Hakaniemeen. Leikkiluolan kotivisuilta lisätietoa täällä.

SUOMEN ENERGIAHOITAJAT

Suomen Energiahoitajat tarjoavat tehokkaita energiahoitoja sekä energiahoitojen koulutuksia. Pidämme myös luentoja joissa kerromme mitä energiahoidot ovat ja demonstroimme hoidon vaikutusta käytännössä. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä saamaan tehokasta apua erilaisiin terveysongelmiin sekä kouluttaa Suomeen ammattitaitoisia energiahoitajia. Lue lisää kotisivuiltamme!

%d bloggaajaa tykkää tästä: