Home YHTEISTYÖKUMPPANIT

MIELITILA

MIELITILA on Krista Launosen luovuutta ja hyvinvointia edistävä yritys. Krista on luovuusasiantuntija, luennoitsija, tietokirjailija, kuvataiteilija, taideterapeutti. Mielitilan tavoite on tehdä Suomesta maailman luovin maa ja auttaa asiakkaitaan voimaan hyvin.

Luennoilla, kursseilla ja valmennuksissa lisätään luovuutta, ideointi- ja yhteistyökykyä ja syvennetään itsetuntemusta ja päästään eroon ei toivotuista tunteista, kuten ärsytyksestä. Yrityksille luentoja, workshoppeja ja tyhy-ohjelmaa. Yksityisille taideterapiaa, Aito art -maalausopetusta ja henkilökohtaista luovuusvalmennusta. Tutustu lisää tästä!

yhteistyökumppanit

HELLÄ MIELI

HELLÄ MIELI on Tiia Knuutisen hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Helsingin Pikkuhuopalahdessa. TRE • Mindfulness • Jännittäjäkurssit • Hoitajan hyvinvointi
Lue lisää tästä!

yhteistyökumppanit

ENJA IKÄHEIMO

Enja Ikäheimo on Suomen ainoa karaokevalmennusta tekevä uran uurtaja. Enjan valmennus keskittyy laulamisen lisäksi tunnelukkojen ja esiintymisjännityksen purkamiseen.
Lue lisää tästä!

yhteistyökumppanit

ONNILLINEN

ONNILLINEN on suomalainen yhden naisen yritys joka tekee lapsille aivan ihania vaatteita ja asusteita kuten hanskoja, ruokailuessuja ja lakkeja. Valitse koko ja kangas itse verkkokaupan ihanista valikoimista. Tilaa omasi täältä.
Onnillisen sivut Facebookissa: https://www.facebook.com/Onnillinen

yhteistyökumppanit

ILOISTA VIRTAA

ILOISTA VIRTAA on Laura Juuselan hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Helsingin Pukkilassa. Naurujoogaa, vyöhyketerapiaa ja energiahoitoja. Tutustu lisää tästä.

yhteistyökumppanit

VALMENNUS MIELESSÄ OY

VALMENNUS MIELESSÄ Oy on Sanna Koskelan hyvinvointipalveluja ja koulutuksia tarjoava yritys. Sanna  on koulutettu hypnoterapeutti. Yksilövalmennuksissa käytetään apuna: hypnoosia, suggestiota, syvärentoutusta, mielen muokkausta.

Hypnoosilla avulla voidaan käsitellä ja purkaa pelkotiloja, stressiä, parantamaan omaa suorituskykyä mm. urheilijat jne. Valmennus Mielessä tarjoaa myös vuorovaikutusvalmennusta. Koulutusten pääpaino on kehonkielen tulkinnassa ja sanattomassa viestinnässä. Valmennus mielessä kotisivut löydät täältä ja yritys on myös Facebookissa.

yhteistyökumppanit

ILOINEN AURA

ILOINEN AURA on kirjailija, näkijä ja henkisen kasvunohjaajan Leena Siitosen yritys. Leena tarjoaa verkkokursseja ja auratulkintoja.  Auratulkinta on lempeä intuitiivinen konsultaatio, joka lisää itsetuntemustasi, selkeyttää ajatuksiasi ja tukee sinua kasvussasi. Tutustu lisää  tästä ja Facebookista.

yhteistyökumppanit

KESKUSTELUTERAPEUTTI CHRISTEL ABBORRE

”Psykosynteesi on ihmisläheinen, moderni ja käytännöllinen psykologian muoto, jossa ihmisen omalla tahdolla on keskeinen rooli. Psykosynteesi keskittyy voimavaroihimme ja auttaa löytämään tavoitteemme. Se opettaa meitä kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa tahtoamme. Psykosynteesin kautta voimme oppia tuntemaan itsemme paremmin ja ymmärtämään miksi käyttäydymme tietyllä tavalla.”

Tutustu lisää tästä ja Facebookista.

yhteistyökumppanit

KANELIMAMMA

KANELIMAMMA Lisäaineettomia mausteita ja yrttejä sekä teetä, kahvia ja vanhan ajan toffeeta kauniissa, ekologissa pakkauksissa. Hemmottele itseäsi ja lähimmäistäsi Kanelimamman laadukkailla tuotteilla, jotka sisältävät hyvää mieltä ja ripauksen mummola-tunnelmaa. Kanelimamman kotisivut tästä ja Facebooksivut täällä.

yhteistyökumppanit

OISA LIFESTYLE

Lifestyle-sivusto Oisa on tarkoitettu meille, jotka haluamme tehdä arjesta itsemme näköistä. Oisa on helposti lähestyttävä, kotoisa ja lämmin hauskemman hyvinvoinnin puolestapuhuja.

Oisan juttuaiheet liittyvät maanläheisiin teemoihin, kuten arkeen, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin. Käytännössä sisällöt ovat artikkeleita ja blogeja. Oisalla on itse tuotetun sisällön lisäksi myös yhteistyöbloggaajia, joiden blogeissa on jotain oisamaista, jota tekijät haluavat suositella muillekin. Oisa ei ole kuitenkaan blogiportaali, vaan ennen kaikkea hyväntuulinen somevaikuttaja. Oisa on aikaa omille jutuille!

www.oisa.fiInstagramissaFacebookissa#eloisa #antoisa #kotoisa